Més hummus?

Sí, sí, en farem més. És facilíssim i queda molt bo. Encara no m'havia atrevit amb cap recepta àrab de l'últim Sant Jordi fins que l'altre dia el vaig fullejar amb la llista de la compra al costat. I només em faltava la llimona, perquè ja tenia la llauna de cigrons, l'all, l'aigua, la sal i l'oli d'oliva (bé, aquí vaig fer una mica de trampa perquè la recepta deia que es fes amb "tahina", una mena d'oli de sèsam; però el senyor Google em va dir que a l'Àfrica mediterrània es feia amb oli d'oliva, per tant, jo, endavant). Tot batudet i a punt amb cinc minuts.
(un altre dia ja parlarem de la cara de vergonya que hauria de caure a alguns editors per permetre que les traduccions surtin com surten)
6 Comments:
Maria, ens en faràs quan seràs a casa? I ens el menjarem amb una satisfacció enorme.
El pare
Encara tinc una idea millor i tot! O dues! A veure si les endevines.
Petons.
Una idea pot ser... que en faràs quan la mare i jo serem aquí dintre de pocs dies!
I l'altra, quina és?
El pare
Que ens ho faràs quan nosaltres hi siguem, oi???????
Per cert, Maria, si la recepta és curteta i fàcil, per què no ens la copies?
Lali
Us l'explico així improvisadament.
Poseu al minipímer els següents ingredients:
-una llauna de cigrons cuits escorreguts (o comprats cuits o bullits a casa, per suposat).
-mig gotet d'oli.
-mig gotet d'aigua (potser una mica més, però sempre sou a temps d'afegir-n'hi).
-mig gotet de suc de llimona (o una mica menys si no voleu que s'hi noti gaire).
-mig gra d'all (o més o menys, segons el vostre gust).
-sal.
Tot picadet (sigueu una mica prudents amb els líquids, que sempre sou a temps d'afegir-n'hi si està massa espès) i a punt!
Post a Comment
<< Home